Catering

Selskaber og events

Holdet bag Restaurant MA har mange års erfaring i catering til alle anledninger og former for arrangementer fra få til flere hundrede glade gæster, om det er bryllupper, fødselsdage, jubilæer, firmaarrangementer, receptioner eller lign.

Vi er leveringsdygtige udelukkende på madsiden, eller ved totalarrangementer og på alle lokationer.

Kontakt os for et oplæg til Jeres arrangement, som derefter skræddersyes efter netop Jeres ønsker og behov, hvor menuen altid kan tilpasses af vores køkkenchef Niclas Jensen, og vine og lign. af vores restaurantchef og sommeliere Lars Spring

Menu ud af huset

Menu ud af huset
– til afhentning for 4 personer og opefter, ved bestilling min. 48 timer før arrangement.

Alt er forberedt og kræver kun et min. af tid hjemme, efter kyndig vejledning, til servering af flot og veltilberedt menu.

Menuen er skiftende og baseret på menuen i restauranten, herunder aktuel menu:

To slags snacks

Hummer 
tomat, estragon, friskost

Kalv
selleri, artiskok, ramsløgkapers

Blåbær
vanilje, karamel

Brød
rørt smør m. kærnemælk

Pris pr. pers.
475,-

Tilvalg som appetitvækker, mellemret eller natmad:

Tre kanapeer efter eget valg fra nedenstående

Pris pr. pers. (tre retters menu og tre kanapeer)
600,-

Kanapeer til receptioner og lign. 

Østers
asier, dild

Jomfruhummer
agurk, yuzu

Rogn
rygeost, avokado

Tatar
svampe, estragon

Foie-gras
brioche, portvin

Sødt
chokolade, bagværk

Pris pr. pers.
150,-

Min. ti pers. og valg af min. tre varianter
– efterfølgende enheder 45,- pr. variant