Frokost

Sild
rygeost, æble, kapers
1 slags 85,-/2 slags 145,-

Ål
røg, æg, spinat, purløg
155,-

Rødspætte
rejer, kapersremoulade, tyttebær
135,-

Kalvetatar
svampe, estragon
145,-

Vol au Vent
brissel, gulerod, svampe
135,-

Frokostanretning
sild, rødspætte, vol au vent
295,-

Ostetallerken
ristet rugbrød
135,-

Rabarber
lakrids, dild
125,-

Menu

Gillardeaus østers natural
natural eller med asier, dild
40,- pr. stk.

Kaviar Gastro Unika Gold
tørret brød, hjemmerørt creme fraiche
30 gr. 450,-/50gr. 600,-

3 retters menu
495,-

Hvide asparges
sesam, fjordrejer

Okse
grønne asparges, spinat, estragon

Hvid chokolade
hasselnød, citrus

Vinmenu – 3 glas tilpasset menuen
445,-

5 retters menu
755,-

Hjertesalat
blåmusling, havgus, caviar

Hvide asparges
sesam, fjordrejer

Foie gras
kirsebær, blomkål, madeira

Okse
grønne asparges, spinat, estragon

Hvid chokolade
hasselnød, citrus

Vinmenu – 5 glas tilpasset menuen
655,-