Frokost

Sild
rygeost, æble, kapers
1 slags 85,-/2 slags 145,-

Ål
røg, æg, spinat, purløg
155,-

Rødspætte
rejer, kapersremoulade, tyttebær
135,-

Kalvetatar
svampe, estragon
145,-

Vol au Vent
brissel, gulerod, svampe
135,-

Frokostanretning
sild, rødspætte, vol au vent
295,-

Ostetallerken
ristet rugbrød
135,-

Blåbær
vanilje, karamel
125,-

Menu

Gillardeaus østers natural
natural eller med asier, dild
40,- pr. stk.

Caviar fra Rogn 
tørret brød, hjemmerørt creme fraiche
15 gr. 295,-

3 retters menu
495,-

Æg
løg, gær, caviar

Kalv
selleri, artiskok, ramsløgskapers

Blåbær
vanilje, karamel

Vinmenu – 3 glas tilpasset menuen
445,-

5 retters menu
755,-

Multe
ærter, østers

Æg
løg, gær, caviar

Helleflynder
blomkål, gulerod, porre

Kalv
selleri, artiskok, ramsløgskapers

Blåbær
vanilje, karamel

Vinmenu – 5 glas tilpasset menuen
655,-