Det går godt for web & headshoppen HighHouse,dk, der nu satser og udvider butikken med helt nye kategorier med Helse og slikprodukter – 2 modsætninger som sagtens kan gå hånd i hånd i følge den nu 10 år voksende detailforretning, der både har fysisk butik og lager i Skive, Midtjylland.

Helse og slikprodukter har været brugt og handlet siden tidernes morgen, og der er ingen udsigt til at nogle af tingene forsvinder fra markedet nogensinde, tvært imod stiger efterspørgslen på begge ting, og den kage har den blomsterende virksomhed nu tænkt os at tage en bid af.

Støtter lokalt bryggeri!


De første tilføjede varer i det nye sortiment, blev ikke overraskende fra lokale og landskendte bryggeri, Hancock A/S i Skive. Kvalitet har altid været en handelsvare, og det glæder dem nu at kunne tilbyde lokale kvalitets sodavand til hele Danmark og Sverige. Virksomheden har nemlig for nyligt indtaget det svenske marked, og satser hårdnakket på at sælge cannabisslik, samt lokale sodavand til det meste af norden.

Helse produkter for alle!

Udover slik og lokale sodavand, udvider HighHouse også sortimentet med blandt andet æteriske olier, massage olier, ædelsten, røgelsespinde og smudge sticks til enhver præference.

– Det er dejligt, at vi kan tilbyde vores kunder et endnu bredere produktsortiment. Vi har set en stigende efterspørgsel efter denne type produkter, og vi er glade for at kunne imødekomme denne efterspørgsel fortæller Christian Riis Clemensen, talsmand for HighHouse.dk

 

Udvidelsen af helse sortimentet er ikke kun godt nyt for dem, der gerne vil forkæle sig selv med lidt luksus i ny og næ; det er også godt nyt for miljøet! Produkterne er alle naturlige og miljøvenlige, hvilket er noget, der er meget vigtigt for virksomheden.

 

– Det er vigtigt for os, at vores produkter har så lidt negativ indvirkning på miljøet som muligt. Vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder produkter, som de kan have det godt med at bruge, uden at de behøver at bekymre sig om miljøet.

 

Med udvidelsen af sortimentet tilbyder HighHouse.dk nu et bredt udvalg af produkter til både krop og sind. Uanset om du ønsker at slappe af med en god massage, eller forkæle dig selv med en sød lækkerbisken, vil du nu og i den kommende tid, kunne finde det du søger hos HighHouse.

Next Post

Sådan får man den bedste oplevelse, når man skal ud at spise

tors jun 9 , 2022
Dette indhold er sponsoreret Hvis man vil have et godt måltid på en restaurant eller cafe, så er det vigtigt at vide, hvordan man også […]