Julemenu 2019

Julemenu serveret i restauranten fra 20. november t.o.m. 20. december

  • Rødtunge, grønkål, marv, kalvehaler
  • Tatar, æggeblomme, kartoffel, gammelknas
  • Havtaske, porre, blåmusling
  • Ibericogris, hvidløg, jordskok, Karl Johan
  • And, indmad, rødbede
  • Mandel, kirsebær, hvid chokolade

3 retters menu 545,-/ Vinmenu 495,-
4 retters menu 645,-/ Vinmenu 595,-
5 retters menu 745,-/ Vinmenu 695,-
6 retters menu 845,-/ Vinmenu 795,-

Julebord 2019

Julebord serveret i og ud af huset fra 20. november t.o.m. 20. december
Frokost kl. 12 – 14.30 (for nye gæster)
Aften fra kl. 18 mod forudbestilling
– serveres til alle ved bordet

  • To slags sild, karrysalat, løg, fedt
  • Rødspætte, tyttebær, capersremoulade, citron
  • Rejer, æg, citronmayonnaise
  • Koldrøget laks, æg, trøffel
  • Julemedister, rørt sennep, grønkål
  • Terrine af gris, grov sennep, rødbede
  • Svinebryst, æble-løgkompot
  • Confiteret and og rødkål
  • To europæiske oste –
  • Ris a la mande, kirsebær

Pris pr. pers. 445,-
– ud af huset min. 15 pers./ 345,- pr. pers. samt depositum for service

Bestilling ud af huset send en mail eller ring.
info@restaurantma.dk eller tlf. 3333 0610