Aften

Gillardeaus østers natural
natural eller med asier, dild
40,- pr. stk.

Kaviar Gastro Unika Gold
tørret brød, hjemmerørt creme fraiche
30 gr. 450,-/50gr. 600,-

Forretter
175,-

Stenbiderrogn
creme fraiche, rødløg, purløg

Kammusling
rosenkål, musling

Helleflynder
jordskok, hasselnød, brunet smør

Foie gras
kirsebær, blomkål, madeira

Hovedretter
285,-

Havtaske
yuzu, porre, trompetsvamp

Iberico gris
gule ærter, kål, æbler

Okse
rødbede, estragon

Ost
165,-

3 slags ost fra brættet

Desserter
125,-

Jordskok
valnød, karamel

Æble
hvid chokolade, basilikum

Menu

3 retters menu
495,-

Helleflynder
jordskok, hasselnød, brunet smør

Okse
rødbede, estragon

Jordskok
valnød, karamel

Vinmenu – 3 glas tilpasset menuen
445,-

5 retters menu
745,-

Stenbiderrogn
creme fraiche, rødløg, purløg

Helleflynder
jordskok, hasselnød, brunet smør

Foie gras
kirsebær, blomkål, madeira

Okse
rødbede, estragon

Jordskok
valnød, karamel

Vinmenu – 5 glas tilpasset menuen
655,-

MAgeløs Aften
vælges af alle ved bordet

Champagne
Dansk caviar fra Lyksvad
Appetizers

6 retters tasting menu sammensat af køkkenchefen
6 glas vinmenu sammensat af husets sommeliere

kaffe & sødt

1895,-