MENU2019-01-08T09:30:30+00:00

A la Carte

Forretter
175

Jomfruhummer
blomkål, lardo, brunet smør

Helleflynder
kærnemælk, glaskål, caviar

Torsk
broccoli, spidskål, estragon

Due
rødbede, foie-gras, kirsebær

Hovedretter
285,-

Pighvar
jordskok, trøffel

Gris
gule ærter, løg, madeira

Okse
spinat, skorzonerrod

Oste
155,-

3 slags ost fra bræt
ristet rugbrød

Desserter
125,-

Pære
karamel, vanilje

Selleri
hvid chokolade, yoghurt

Menu

Gillardeaus østers natural
40,- pr. stk.

Kaviar Gastro Unika Gold
tørret brød, hjemmerørt creme fraiche
30 gr. 450,-/50gr. 600,-

3 retters menu
545,-

Torsk
broccoli, spidskål, estragon

Okse
spinat, skorzonerrod

Selleri
hvid chokolade, yoghurt

Vinmenu – 3 glas tilpasset menuen
445,-

5 retters menu
795,-

Jomfruhummer
blomkål, lardo, brunet smør

Torsk
broccoli, spidskål, estragon

Due
rødbede, foie-gras, kirsebær

Okse
spinat, skorzonerrod

Selleri
hvid chokolade, yoghurt

Vinmenu – 5 glas tilpasset menuen
695,-

Menu og vine præsenteres i restauranten

Bordbestilling