Det er godt at være opmærksom på balancen mellem det at have en sund sjæl og en sund krop. De to elementer hører ubønhørligt sammen. Det er godt at gøre noget godt for sig selv og tage sit velvære alvorligt. En cashmere sweater kan være til stor glæde for kroppen, da den smyger sig blidt og blødt omkring dig. Det har jeg og mange andre fået øjnene op for. Inde på den grønne markedsplads kan du finde en cashmere sweater 1100. Sådan en skøn sweater har jeg fundet mig, og det er en stor glæde og en rar måde at holde varmen på.

Mit moderhjerte smiler

Disse dejlige sweatre findes også til børn. Når man ser et barn i en cashmere sweater 1100 er det godt nok svært ikke at smelte af glæde og bare lade sit moderhjerte smile for fuld udblæsning, for det er noget af det kæreste at se; et sødt barn i sådan en blød sweater, og det måske endda i forårsfarver. Mange mødre og fædre glædes over at se sit barn udfolde sig i skønt tøj, som giver dem bevægeglæde og lyst til at være ude i den friske luft.

En dejlig dag ude på Fælleden

Bor man i København, kan man vælge at tage en tur ud på Fælleden, som er et stort og grønt område på Amager. Her kan man ånde frit og virkelig få følelsen af at være ude i den helt frie natur, selvom man er så tæt på storbyen, at Fælleden faktisk omkranses af den.

Har man familie kan man tage dem i hånden og ud på den dejlige fælled. Børnene vil elske det, men også de ældre familiemedlemmer vil være glade for at komme ud i det grønne så tæt på byen. I kan cykle derud, men der er også gode offentlige transportmidler derud og gode muligheder for at parkere bilen derude.

Picknickkurven

Du kan pakke en dejlig picknickkurv til jer alle, og du kan også tage en pose med et par cashmere sweatre med, hvis nogen skulle få brug for at være lidt ekstra lune, hvad end det er en sommerdag, eller hvornår på året, I nu beslutter jer for jeres picknick. Det vigtigste er jo bare at have nok tøj på, så man rigtigt kan nyde turen.

Til kurven vil jeg foreslå noget lækkert flutes, måske endda bagt på surdej. Dertil forskelligt ost og pølse og snittede grøntsager. Det skal være nemt og tilgængeligt. Måske har du eller din partner bagt nogle muffins, som I kan nyde til den medbragte te eller kaffe, alt efter, hvad I er til, og så er det bare at sprede tæppet ud på græsset og nyde, at naturen er der, og at den er til for os på samme måde, som vi er til for den. Det er en gensidig glæde.

 

Next Post

Hvad skal man opleve i Aarhus?

tirs apr 26 , 2022
Der er ingen tvivl om, at barer/nattelivet er en af de mest populære for studieliv i storbyer. Det er en god måde at slappe af […]