Du kender der sikkert godt selv fra når du er ude at spise, den store bøf du har bestilt kommer og du vender lige tallerkenen så den ser flottest ud. Men da du vil justere din tallerken mærker du noget helt særligt, den er nemlig varm.

Det er blandt andet den positive følelse man får når man mærker en varm tallerken der lige højner ens mening om en restaurant, det at der er tænkt over den sidste detaljer og at den varm bøf ikke bare kommer på en kold tallerken.

Restauranten skjulte tallerken varmer hedder ofte et varmebord og har til formål at hjælp maden med at holde sig varm længere. Der er ingen tvivl om at en bør som er varm er meget mere lækker at spise end en bøf som er kold eller lunken. Dels fordi fedtet i en bøf stiver hvis det bliver for koldt, derfor ser du ofte på bedre restauranter at din bøf kommer på en varm tallerken eller en støbejernsplade.

Disse plader eller tallerkener er varmt i et varmebord eller en tallerkenvarmer.

Hvem skal bruge et varmebord?

Det skal restauranter, cafeer og andre spisesteder der betjener kunder os som ønsker at højne niveauet.

Det er klart at de ikke er gratis at købe et varmebord, men det produkt du kan tilbyde din kunder bliver bare bedre og kvaliteten højere, så det er en investering der giver igen med glade kunder, bedre oplevelser for dem som i sidste ende betyder bedre anmelder og derved større kunde flow

Hvor kan man købe et varmebord?

Det kan du hos storkøkkenfirmaet gastroudstyr.dk, de har eksisteret siden 1972 og har derfor de rigtige priser og produkter. Inden du bestiller et varmebord skal du tænke over hvad størrelse det skal være, både i dybden men også i bredden. Så skal du tænke om du skal have bagkant på som er en lille kant der stikker 5 cm op fra bordpladen. Dette gør f.eks. at står varmebordet mod en væg, så vil der ikke falde diverse rester ned på gulvet.

Så findes der også varmeborde i ”passthough” som betyder at du kan åbne det i begge ender, sådan at hvis den står midt i et lokale, kan den tilgås fra begge sider.

Så skal du også vide at et varmebord kræver el og det er ofte 1 x 230v som er normal husholdning det kræver. Alt efter hvad varmebord du bestille kan der være 6 dages til 4 ugers levering, det kommer an på om modellen du ønsker som kunde er på lager eller ej. Men ofte kan storkøkkenfirmaet hjælpe dig når du bestiller med at sige hvad størrelse der passer til dig, og om der er andre ting du skal være obs på.

Under alle omstændigheder er et varmebord et must have i et professionelt storkøkken, som både fungere som varme men også som et praktisk arbejde bord man kan arbejde ved mens ens tallerkener bliver varme og klar til gæsterne.

 

 

 

 

Next Post

Guide til frokost på restauranter og caféer i Aarhus

søn maj 30 , 2021
Frokost ude på de danske restauranter og caféer er et storbyfænomen. Det kan man konkludere ud fra, at det er i de større byer, der […]