Dating er og bliver bare svært. Under normale omstændigheder kræver det overskud og engagement, men under corona har det krævet endnu mere og været endnu sværere.

Når barer, klubber, motionscentre, kulturtilbud, caféer osv. holder lukket, er det pludselig begrænset, hvor man kan møde mennesker henne.

Det organiske møde, hvor man ser en sød person og inviterer dem på date, har i 2020 været urealistisk, og det ser ud til, at 2021 heller ikke foreløbigt kommer til at forsimple datingmarkedet.

Sådan finder du dates

Datingapps som Tinder, Hinge, Bumble, Badoo mf. har i mange år været populære, men i 2020 har de virkelig vist sig at være gavnlige. Mange har endda tyet til apps som deres primære og måske eneste måde at finde mulige datingpartnere på. At kunne navigere datingapps er dog en kunst i sig selv.

Først og fremmest skal du sørge for, at din datingprofil er i orden. Du skal have en spændende profiltekst, gerne noget lidt sjovt og noget, der lægger op til en samtale. Så skal du også have nogle gode og vellignende billeder. Billederne skal helst ikke være alt for gamle, man skal kunne se dig på dem og det er ikke godt, hvis du udelukkende har gruppebilleder.

Når du får et match, er det en god idé at skrive først, for at vise lyst og initiativ. Kommenter på vedkommendes profiltekst eller billeder, for at få samtalen startet.

Lær hvordan du dater her, hvis du gerne vil have flere tips, ellers kan du også læse med nedenfor, for at blive klogere.

Planlæg en coronavenlig første date

Ét er at få en date i hus. Noget andet er at gøre den coronavenlig. Her får du nogle idéer til, hvordan du planlægger en sikker og forsvarlig date under corona:

  • Den helt sikre date er en facetime-date. Der er ingen fysisk kontakt og du kan gøre det helt uden at skulle forlade dit værelse
  • Du kan planlægge daten efter de gængse forholdsregler ved at I mødes i skoven og går en tur med afstand. Her kan det være en god idé at forventningsafstemme på forhold og klarlægge nogle grænser, såsom ingen kram eller håndtryk
  • I kan også starte daten med at få tage en lyntest sammen. Er I begge negative kan I fortsætte daten velvidende, at I ikke skal bekymre jer om at smitte hinanden. Hvis daten går rigtig godt, skal du også huske at beskyt dig selv

Next Post

Lav god og sund hjemmelavet mad

fre feb 19 , 2021
At lave sin egen hjemmelavet mad behøver hverken være specielt tidskrævende eller dyrt, især ikke hvis du bruger lidt tid på at planlægning. Lav en […]