Alle har nok samme gode intentioner og forhåbninger om at holde en god og sund arbejdsplads. Både med en god stemning, tone og fællesskab. Man har som kolleger brug for at have et godt samarbejde på arbejdspladsen, for at have det godt, og dermed også præstere godt på arbejdet. Det gælder selvfølgelig også selve den individuelle arbejder. Alle skal helst have det så godt som muligt, og være trygge på deres arbejdsplads. Når alt dette er på plads, er det selvfølgelig også vigtigt med en sund arbejdsplads. Det kan være svært og bøvlet hvordan man skal få det til at hænge sammen eller fungere, da det alligevel omhandler en hel del mennesker, og man kan vel ikke bare lige sådan gøre alle sunde på en gang. Men selvom man ikke kan det, er Byens Grønttorv, et rigtig godt sted at starte. Her kan det gøres meget nemmere at få lavet en sundere arbejdsplads. Det er nemlig hvad dette firma er specialiseret i.

Hvad får du med i pakken?

Med Byens Grønttorv, kan du få firmafrugt til din arbejdsplads. På den måde kan du få en masse lækker frugt leveret direkte til virksomheden, en gang om ugen. Frugten passer til sæsonen, og du kan vælge imellem forskellige frugtkasser. Det kan være den klassiske frugtkasse med standard frugt i, eller du kan selv sammensætte en frugtkasse, lige som du vil have den. På den måde kan du være sikker på, at den kommer til at passe bedst muligt til dig, dine kolleger, og hele arbejdspladsen. Her bliver hele sundheden og trivslen forbedret i virksomheden, på en enkel og let måde. Med sunde mellemmåltider udleveret, er det ikke kun muligheder for bedre levestil, men også et budskab om, at arbejdernes velhavende og sundhed er vigtigt for forretningen, og de ansatte bliver prioriteret. Dette er med til at skabe en god arbejdsmoral i hverdagen.

Rigtig god service

Du kan få et helt uforpligtende tilbud på en ordning med frugtkasser. Med i buddet kan du være sikker på at du vil få helt frisk frugt leveret lige til din dør, uanset hvorhenne i Danmark i er placeret. Du kan endda starte med en kasse med frugt helt gratis, for at se om det er for dig. Derudover er der mulighed for at komme med specifikke ønsker til frugt som du gerne vil have med i kassen, og et sortiment af frugt, hvor du kan vælge både danske og udenlandske frugter. Det er desuden muligt at ændre på indholdet løbende, så længe der selvfølgelig gives besked i god til inden leveringen. Der er en stor fleksibilitet med, som betyder at du heller ikke altid vil stå med det samme frugt uge efter uge. Det er varieret så dine ansatte ikke når at blive træt af den samme frugt.

Next Post

Disse faktorer er vigtige, når du skal vælge trading platform til at handle med dine aktier på

tirs mar 1 , 2022
Når det handler om aktier, så er der mange ting, der er vigtige. Når man handler med aktier, så er det for det meste meget […]