Det er langt fra noget særtilfælde at østjyske virksomheder henvender sig hos Frokost+ igen og igen, når der skal bestilles catering til firmaer af den ene eller anden art, eller firmafrokost. For ikke nok med at maden der bliver serveret, altid er af udsøgt kvalitet og tilberedt med gode råvarer; servicen er ligeledes i top, og så har man end da fokus på at stoppe madspild og at anvende sunde råvarer. Læs mere om virksomheden i artiklen herunder.

Catering til firmaer som skal holde jubilæum, firmafest eller andre særlige begivenheder

Hvad end man skal holde jubilæum i virksomheden, afskedsfest for en kollega som stopper eller fejre et kvartal med ekstra gode resultater, så er Frokost+ en god samarbejdspartner til at levere maden. Der er naturligt nok flere grunde til at det netop er dem, som mange østjyske virksomheder henvender sig til, når der skal bestilles catering til firmaer i det østjyske, men én af de vigtigste må uden tvivl være, at man sørger for at holde et ekstra højt niveau af kvalitet, uanset hvor travlt man har i køkkenet. Bestiller man derfor catering til firmaer hos dem, kan man roligt begynde at glæde sig til at maden ankommer, og forvente en oplevelse der er med til at gøre dagen til noget helt særligt. Et varieret menukort udvalg er med til at sikre, at så mange medarbejdere som muligt vil kunne sætte pris på maden.

 

Der er både mulighed for at bestille aftensforplejning og frokostforplejning hos dem, alt efter hvad man ønsker, og i begge tilfælde tør vi godt garantere, at maden vil være både smagfuld og velanrettet, så den tager sig flot ud på bordet.

Gør firmafrokost til en både nem og smagfuld oplevelse hver eneste dag – Frokost+

Der er tale om særdeles nemme løsninger, og samtidig også smagfulde løsninger, når man bestiller firmafrokost hos www.frokostpus.dk lige nu. De sørger nemlig for at maden er klar til at blive serveret når den ankommer, så man som virksomhed skal spilde mindst mulig tid på at gøre firmafrokosten klar. Samtidig har man i køkkenet hos virksomheden særlig fokus på madspild. F.eks. holder man øje med hvilke retter, der ikke er så populære hos en given virksomhed, noterer det, og skruer ned for dem i fremtiden. Blot én af mange gode grunde til at have catering virksomheden med i sine overvejelser, når man skal bestille firmafrokost.

 

Kontakt eventuelt Frokost+ direkte eller besøg deres hjemmeside, hvor du finder en masse god information om både firmafrokost, catering til virksomheder samt andre typer catering i Østjylland.

Next Post

Få en sundere arbejdsplads med firmafrugt

fre feb 11 , 2022
Alle har nok samme gode intentioner og forhåbninger om at holde en god og sund arbejdsplads. Både med en god stemning, tone og fællesskab. Man […]