Storbyfan vil gøre det nemmere for dig at planlægge og bestille din rejse til Prag. Derfor kan du, inde på hjemmesiden finde guides til en forlænget weekend i Prag, guides om seværdigheder og shopping i Prag, samt et kort over hele byen. Det rare ved Prag er, at de fleste seværdigheder er indenfor gåafstand fra hinanden, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen. De meste nævneværdige seværdigheder er:

 

  • Prazký Hrad og Hradcany, som er en borg som ligger forhøjet over byen. Her kan du besøge kirker, et munkekloster og et palads, samt opleve vagtskifte foran borgen hver time.
  • Staré Mesto, som er en ældre bydel i Prag. Her finder du den gamle rådhusplads, en lang række historiske bygninger og gravpladsen for Tycho Brahe.
  • Karlsbroen er en anden interessant seværdighed, som forbinder de to dele af Prag som er opdelt af floden Vltava. Her finder du mange kunstnere, gøglere og handlende, og der er altid pulserende liv på broen.
  • Kafkas hjem i Den Gyldne Gyde. Dette er en meget lille og snæver gade med små, farverige huse. Disse huse plejede at være beboet af byens fattige og kriminelle beboere, men siden er de blevet smidt ud og lavet om til souvenir butikker.
  • Den Gamle Jødiske Kirkegård er også værd at besøge for sine godt 12.000 gravstene, som er klemt sammen på et lille område, da dette i mange år var det eneste sted jøder kunne blive begravet i Prag.
  • Václav Namesti, som er en plads midt i den nyere bydel. Her finder du restauranter, natklubber, butikker og hoteller. Pladsen i sig selv har stor historisk betydning, og du finder også andre historiske bygninger inden for kort afstand af pladsen.

 

Udover de spændende seværdigheder kan byen også byde på en masse lækre madoplevelser. Du finder både lokal mad fra Tjekkiet, samt internationale restauranter, så der er noget til enhver smag. Derudover er Prag og Tjekkiet kendte for sin øl, som kan fås i mange varianter og størrelser.

 

Inde på hjemmesiden en forlænget weekend i Prag finder du et kort over Prag, hvor blandt andet spisesteder og gode restauranter er markeret ud til din information.

 

Prag er en billig rejsedestination

 

Prag er særligt blevet en populær rejsedestination på grund af de lave priser i byen. Dette betyder, at du kommer meget langt med dine penge, i forhold til hvis du besøgte en hvilken som helst anden storby i Europa.

 

Du får både mere shopping, mere god mad og flere aktiviteter for pengene i Prag. Derudover kan du spare penge på selve rejsen, da du kan finde hotelværelser helt ned til 200 kroner per nat. Hvis du vil ind og bo i centrum kan det gøres for omkring 400 kroner. Om du kan finde en billig flyafgang, eller om du vil tage bilen de godt 800 kilometer der er til Prag, er en smagssag.

 

Next Post

Gør det nemt at følge opskriften på din iPhone med dette cover

lør jan 1 , 2022
Ridser, brudt glas, væsker og fedtede fingre – en mobilejers værste mareridt er mange. Når du investerer i en spritny og lækker mobil, bør du […]