Ridser, brudt glas, væsker og fedtede fingre – en mobilejers værste mareridt er mange. Når du investerer i en spritny og lækker mobil, bør du overveje, hvordan du giver den længst mulig levetid. Det kan løses med et flot og funktionelt cover, der holder din mobil flot og brugbar i lang tid. Læs med her og få gode råd til, hvordan du kan beskytte og samtidig give din mobil et friskt look.

Hvilke typer covers findes der?

Silikone, hård plast, læder, dekorerede og personliggjorte – der findes et utal af covers, der passer til hver smag og lejlighed. Klik nu og find et, der passer til dig. Gør dig selv den tjeneste at investere i to covers, der kan passe til flere situationer. Det giver begge covers et pænere udseende i længere tid og varierer i din brug af telefonen.

Hvilket skal jeg vælge, hvis jeg er meget i køkkenet?

Intet er mere frygtet end væske i mobilen. Det er så godt som uopretteligt og kan give store interne skader. Find et mobilcover, der giver den bedste beskyttelse mod væske og fedtede fingre fra madlavning eller bagning. Find cover til iPhone, der er pænt til daglig brug og gør det nemt at følge opskriften under bagning eller madlavning.

Hvordan vælger jeg et pænt cover, der samtidig beskytter min mobil?

Nogle fravælger et cover, fordi de ikke kan finde et, der passer til deres stil. Nogle synes også, at covers er uhåndterbare og fylder for meget i tasken. Mobiler bliver større og større for at give den bedste oplevelse på skærmen, men det kan være et problem, når der skal passes et cover udenpå. Du kan finde et ultratyndt cover, der næsten ikke fylder noget, og som er gennemsigtigt og lader telefonens pæne design ses. Du kan besøge en fysisk butik, der sælger covers og forhøre dig, om de kender til mobilcovers, der ikke fylder.

Hvad er et multifunktionelt mobilcover?

Multifunktion står for brug af et produkt på flere måder end én. Et multifunktionelt cover kan være et lædercover, der både kan rumme din mobil og dine kreditkort. Det kan også være et cover, der har en stå-funktion, så du kan sætte mobilen fra dig og se film eller følge en opskrift under madlavningen lettere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket cover du kan få.

 

Next Post

Hvordan vælger man et cateringfirma?

man jan 10 , 2022
Behov Hvilke behov har man og hvor stor er begivenheden? Nogle af disse aspekter spiller en rolle når man skal vælge catering. Det er vigtigt […]