1. Behov

Hvilke behov har man og hvor stor er begivenheden? Nogle af disse aspekter spiller en rolle når man skal vælge catering.

Det er vigtigt at have i fokus, at den virksomhed man hyrer til arrangementet, kan håndtere de antal personer man gerne vil invitere. Det er også vigtigt at man overvejer, hvad man skal bruge sit fra sit cateringfirma. Er det forretter, hovedretter eller dessert? Derfor er det afgørende at cateringfirmaet kan håndtere størrelsen af festen uden tøven og alle detaljerne skal meget gerne gives på forhånd.

 

  1. Husk dit arrangements placering, når du vælger cateringfirma.

Beliggenheden spiller også en rolle. Overvej placeringen og afstanden for at imødekomme arrangementet. Hvis de ikke deltager i begivenheder i dit område ofte, kan de have problemer med stedet. Prøv at finde et cateringfirma, der kender dit område eller i det mindste har erfaring med et lignende sted.

 

  1. Bestem, hvor meget fleksibilitet du har brug for fra et cateringfirma

Festplanlæggere og værter har det stressende arbejde med at forberede sig på alt, der kunne ske, så det gør det nemmere for alle, hvis alle parter er så fleksible som muligt. Det gælder især, når det kommer til mad og hvor god kvalitet maden er. Allergier og præferencer kan komplicere tingene, så det er vigtigt at have en kok, der forudser og forbereder sig på disse detaljer. Før man vælger et cateringfirma, så kan nogle af de spørgsmål man stiller dem hvor fleksible de er i forhold til alle de aspekter dine potentielle gæster har. På denne måde sikrer du der er mad til alle uanset præferencer.

 

  1. Kontroller cateringsfirmaet anmeldelser.

Du vil gerne stole på, at dit cateringfirma vil følge op på deres løfter og kvalitet. Den bedste måde at sikre sig, at man har valgt det rigtige cateringsfirma, er at dobbelttjekke dine kilder. Kig på Facebook- Truspilot- og Google anmeldelser. Hvis man har hørt om cateringvirksomheden gennem en tilsyneladende troværdig kilde, så sørg for at spørge rundt, om dine venner eller kolleger har arbejdet sammen med dem. Dette gælder også, hvis du blev anbefalet gennem en ven. Sørg også for at tjekke onlinekilder.

 

  1. Gennemgå omkostningerne.

Dette kan virke som en indlysende og noget ligetil, men omkostningerne er vigtige, især da cateringomkostningerne kan hurtigt stige i takt med tingene bliver mere krævende. Sørg for at afveje dine muligheder, og hold øje med skjulte gebyr. Der vil altid være noget at give og tage, men du vil hverken gå for lavt eller for højt. Afvej alle dine forventninger, størrelsen af ​​arrangementet og typen af ​​mad, du gerne vil have, og tænk derefter over, hvad du forventer til gengæld. På denne måde undgår man endeløse konflikter og lignende.

Next Post

Udlejning og vask af arbejdstøj til kokke, tjenere, hjemmehjælpere mm.

søn jan 16 , 2022
Har du brug for at udleje arbejdstøj til dine kokke, tjenere, hjemmehjælpere eller noget andet? Hvis du er leder af en arbejdsplads, så kan denne […]