HUSET Middelfart er et konferencecenter i Middelfart – lige i midten af Danmark. Det er et relativt gammelt konferencecenter, der blev grundlagt i 1968 og som dengang havde til formål at samle kursus- og konferencegæster indenfor byggeriet. I dag er det dog et konferencecenter der benyttes af folk fra alle brancher – og meget mere end det. 

 

Den kulinariske oplevelse

 

HUSET Middelfarts restaurant er en oplevelse i sig selv – i smukke omgivelser, med panoramavinduer der giver udsigt over Hindsgavl Dyrehave, kan man nyde sit måltid. Maden er planlagt alt efter hvilke råvarer der er dominerende i en given sæson, og bruger primært økologiske råvarer. De fleste af råvarerne kommer også fra lokale producenter, som HUSET Middelfart har indgået samarbejde med. I HUSET er der ikke noget der hedder, at maden bare skal være hurtig og let for konferencegæsterne – der kredses i høj grad om gæsterne og maden er af høj karakter – hvad end du er vegetar eller har bestemte allergier, så har HUSETs personale med garanti en menu, der falder i lige din smag. 

 

Til større arrangementer som konfirmationer, fødselsdage eller bryllupper er der også muligheder for skræddersyede menuer – der passer til netop dit arrangement. Maden tilberedes som sagt med lokale råvarer og kan nydes i smukke omgivelser, med udsigt til Hindsgavl Dyrehave.

 

Bæredygtighed i restauranten

 

Restauranten støtter op om HUSETs generelle tilgang til bæredygtighed og derfor er madspild et fy-ord, og restauranten arbejder effektivt på at mindske madspildet. Derfor arbejder de konkret med verdensmål nr. 7 og 12., der begge centrerer sig om at reducere madspild – og ikke producere mere mad, end man spiser. Det kan dog være en udfordring, når man driver restaurant, hvorfor HUSET bestræber sig på at genanvende alle rester, der ellers ville gå til spilde. Det kan for eksempel være at der var nogle grøntsager tilbage fra dagen før, der sagtens kan genanvendes og presses til en lækker juice, som gæsterne kan nyde til morgenmaden. 

 

Venligt personale

 

Ved besøg i HUSETs restaurant hersker der ingen tvivl om, at det er vigtigt at gæsterne er tilfredse med deres ophold – de ansatte i restauranten kredser om gæsterne og er altid behjælpelige, hvis der er specielle henvendelser i forhold til allergier eller lignende tiltag omkring maden. 

 

Personalet har også mulighed for at hjælpe dig, hvis du ønsker at dit arrangement skal indtage sin middag i lukket lokale – og hvis I foretrækker en mere hyggelig atmosfære, så er der også mulighed for at nyde sin mad i den hyggelige pejsestue.

 

Naturskønne omgivelser

 

HUSET Middelfart ligger i naturskønne omgivelser, og som tidligere nævnt har restauranten smukke panoramavinduer med udsigt direkte til Hindsgavl Dyrehave. Efter en god middag i restaurant kan du og dine gæster gå en tur mod Dyrehaven og nyde naturen – eller I kan udforske Byggecentrum, Danmarks største byggeudstilling, der deler matrikel med HUSET Middelfart, inden jeres middag. Der er også god mulighed for at benytte atriummet, hvor guldregnen om sommeren er i fuldt flor og skaber smukke omgivelser til jeres arrangement. 

Next Post

Madlavning i det fri

ons aug 17 , 2022
Madlavning i det fri er meget mere end madlavning over bål – faktisk kan det være alt andet end primitivt. Udendørs køkkener er blevet mere […]