Desværre er der en del mad og drikkevarer, som er fyldt med e-numre og andre ting, som kan være usunde for kroppen. Nogle går mere op i at holde deres indtag af mad og drikke e-nummer-frit, mens andre tager det mindre tungt. Herunder kan du læse om tre forskellige idéer, der hjælper dig med at holde e-numre, plast og lignende fra døren, når du spiser og drikker.

Prøv True Gum – plastfrit tyggegummi

Måske har du ikke tænkt over det, men der er en del tyggegummi, som indeholder plast. Hvis du gerne vil undgå det, skal du overveje at prøve tyggegummi fra True Gum, som netop er et brand, der producerer tyggegummi, som er plastfrit. Du kan få deres plastikfreies kaugummi i mange forskellige smagsvarianter, så det bør være til at finde en smag, som du kan lide.

Bag selv brød og kager

Hvis du selv begynder at bage, når der skal brød eller kage på bordet, kan du også spare en del e-numre i din kost. Når man for eksempel køber en pose med brød, er der ofte en række e-numre i brødet, så det holder sig i længere tid. Det kan du undgå ved selv at bage. Naturligvis holder hjemmebagt brød sig ikke frisk og sprødt så længe som købt brød, så det er noget, man skal gøre op med sig selv, hvad man foretrækker.

Der findes dog en del bageopskrifter på brød, som sagtens kan tåle at blive frosset ned. På den måde kan du bage en større portion og gemme noget af brødet, så du ikke skal bage hver anden eller tredje dag, for at der er brød nok til familien.

Invester i en god drikkeflaske

Man kan købe mange forskellige drikkeflasker, og ofte har man tendens til at købe den billigste. Dog kan det være en god idé at overveje, hvilken type drikkeflaske, man vælger, for her kan man også undgå plast og andre materialer, som man måske gerne er fri for.

Prøv for eksempel metalflasker, eller kig efter mærker, som brander sig på at sælge drikkeflasker, som er gode og sunde for kroppen. Selv drikkeflasker er der forskel på, når det kommer til materialet, de er lavet af. Læs på de forskellige mærker hjemmefra, eller spørg en ekspedient, når du skal købe din nye drikkeflaske. Somme tider kan det betale sig at investere lidt ekstra i sin drikkeflaske.

 

Next Post

Kulinariske oplevelser i HUSET Middelfart

tors aug 11 , 2022
HUSET Middelfart er et konferencecenter i Middelfart – lige i midten af Danmark. Det er et relativt gammelt konferencecenter, der blev grundlagt i 1968 og […]