De fleste elsker mad, og de fleste elsker ferier så hvorfor ikke kombinere de to? På Bornholm har du muligheden for at nyde kulinariske oplevelser og samtidig holde en ferie. På den måde er du fri for at bruge penge på at komme ud af landet, og du kan i stedet bruge dem på en færgetur til Bornholm.

 

Dét skal du smage

Mange siger, at når man er ude for at opleve kulturen, så skal man også smage på de retter, der bliver serveret, hvor man tager hen. Er Bornholm destinationen, så er der et par retter, som du ikke må gå glip af.

 

Først og fremmest er der retten sol over Gudhjem, som de fleste kender eller har hørt om. Retten består af et stykke smørrebrød, som er udstyret med røget sild, hvortil der er løg eller purløg og nogle steder radiser. Der er en rå æggeblomme øverst, som nogle steder er på fisken, og andre steder kommer den ved siden af i et lille bæger, så man selv kan hælde den over sin ret.

 

Sol over Gudhjem er en meget kendt ret på Bornholm, så den er man nødt til at smage, hvis man gerne vil have en kulinarisk oplevelse. Navnet på retten lægger sig til byen Gudhjem, så hvis man vil have prikken over i’et, så kan man få retten i byen Gudhjem.

 

Generelt er der meget frisk fisk at smage på Bornholm, så hvis du er en fiske-elsker, så er Bornholm lige øen for dig. Fisk er ovenikøbet sund kost, så hvis man går meget op i sundhed, så kan du altså her holde en ferie, hvor du både nyder god mad, men samtidig tager hensyn til helbredet.

 

Dog må du ikke glemme desserten. Ovenpå alt det sunde fisk, så skal du smage Krølle Bølle-isen, der er en enormt stor isvaffel med mange is-kugler, flødeboller, og en lille isvaffel på toppen. Du kan findes isen i de fleste byer på Bornholm.

 

Så nemt er det at leje en bil

Det gode ved at tage på bilferie på Bornholm er, at så har du meget frihed til selv at bestemme hvor du vil hen og hvornår. På den måde behøver man ikke at planlægge hele ferien i detaljer, og der er i stedet mulighed for at planlægge undervejs og justere ferieplanerne lidt.

 

Det er nemt at leje en bil på Bornholm, og det er en ferieform, der bliver brugt af mange. Du kan tjekke hvilke dage, der er mulighed for at leje en bil, priser og andre ting her https://www.autoprio.dk/da-danmark-oeen-bornholm/, hvor det også er nemt at leje bilen på forhånd online.

Next Post

Prøv noget nyt og inviter feriestemningen ind i hjemmet

man jan 18 , 2021
Grundet både verdenssituationen og det kedelige danske vejr, kan man nemt komme til at savne sol og strand. Der er noget helt særligt ved de […]