Grundet både verdenssituationen og det kedelige danske vejr, kan man nemt komme til at savne sol og strand. Der er noget helt særligt ved de varme lande. Populære rejsedestinationer som Spanien og Italien er særligt kendt for deres lækre madkultur og skønne badehoteller – noget som mange danske familier elsker at besøge i skolernes ferier. Dette er dog ikke muligt lige nu. Hvordan bringer du så feriestemningen og glade dag ind i hjemmet?

Prøv hjertemuslinger til pastaen

Det siges, at vejen til en mands hjerte findes gennem hans mund og mave, altså god mad. Efterhånden kan de flestes hjerter vist findes i enten den røde bøf, sovsen eller pizzaen. Danmark har dog også gennem mange årtier taget udenlandske madvaner til sig. Blandt andet er Italiens mange pastaretter blevet budt varmt velkommen i børnefamiliernes munde. Dette gælder særligt favoritten pasta med kødsovs, som både er lækker og nem at lave. Det er dog efterhånden en vant ting, og retten bidrager derfor ikke til feriestemningen.

Det gør skaldyr dog. Italiens mange restauranter tilbyder ofte pasta med muslinger frisk fra havet. Der er dog heller ikke noget som frisk fanget fisk eller skaldyr. Herhjemme er pasta med rejer også blevet populært. Skal posen rystes lidt, skal du have fat i hjertemuslinger. Hjertemuslingerne kan være nemmere at håndtere og åbne end de ellers kendte blåmuslinger. De skal blot renses grundigt og koges. Du kan endda købe dem over nettet – nemmere bliver det ikke.

Tilføj noget friskpasta, og lav en hvidløgssauce til muslingerne. Indeholder familien større børn, kan du lave saucen på hvidvin, som går perfekt til hjertemuslinger.

Drøm jer ned til varmen – køb hjertemuslinger på nettet

Den danske nethandel af mad er steget gevaldigt i løbet af det sidste år. Nettet tilbyder produkter som blåmuslinger men såmænd også østers, kaviar eller andet specielt mad. Det er ikke alle normale fødevarebutikker, der tilbyder et eksotisk udvalg af mad. Det tilbyder mange online supermarkeder dog.

Ved få klik har du bestilt mad til hele ugen. Du slipper for at stå i kø og mase dig forbi alle menneskerne, der handler ind på vej hjem fra arbejde ligesom dig selv. Nu kan du klare indkøbene fra arbejdet eller hjemme i stuen. Mange hjemmesider tilbyder ligeledes gratis fragt lige til hoveddøren. Så er der ingen undskyldning for at lave kedeligt dansk mad. Tænd for wi-fien og shop løs af hjertemuslinger samt andre lækre italienske eller spanske retter. Måske ugen endda skal byde på indisk?

Ungerne vil helt sikkert synes, det er vildt spændende med nye retter i hjemmet, som de tidligere kun har smagt på ferie. Det bringer gode minder frem, som I kan dele og grine ad over bordet hele aftenen. Måske glemmer man endda de grå skyer og våde fliser udenfor.

Next Post

Vælg den rette gin til din gin & tonic

ons feb 3 , 2021
Når man skal hygge sig med drinks og godt selvskab, så kan gin og tonic være den rigtige vej frem. Gin og tonic er en […]