Er I på tur i Danmark, skal I ikke snyde jer selv for at spise i Madkælderen som ligger på Koldinghus. Man skal ikke købe billet til Koldinghus for at spise i Madkælderen, den er adskilt fra udstillingerne på slottet.

Det er dog muligt at spise i Madkælderen før eller efter et besøg på Koldinghus. Så længe I bare bestiller bord.

 

Spise stedet Madkælderen

Er en oplevelse i sig selv med beliggenheden i en gammel ruin borgs kælder. De gamle vægge og hvælvinger viser tydeligt at arkitekturen har ændret sig meget. Det gamle murværk giver et historisk sus, til stedet charme.

 

Oplev den specielle atmosfære i en middelalder ruin og nyd jeres måltid i kælderen eller ude i slotsgården. Har I en udstilling på Koldinghus I gerne vil se, så book et bord til frokost i Madkælderen, eller kaffe.

 

Hvad serveres til frokost og aften

 

Madkælderen serverer traditionelle danske retter til frokost. Hvor I kan vælge imellem en buffet af lækre danske klassikere, eller en frokosttallerken som serveres til hver enkelt.

Paf drikkevarer fås der på dette spisested, vin, øl, vand, sodavand osv. Mangler I noget – spørg endelig.

Frokost kan spises iml 11.30 og 15.00 hver dag.

 

Ønsker I at opleve Koldinghus om aftenen, skal I booke bord til aftenmenuen som starter kl. 18.30 til 22.00 på alle torsdage, fredage og lørdage. Her er bord bestilling nødvendigt.

Aften menuen i Madkælderen følger årstiden grønt og er lavet fra bunden af lokale råvarer. Menuen skifter således igennem året, så hold øje med din favorit menu.

 

Har I planer om at holde en fest i Madkælderen, kan dette arrangeres i samarbejde med Koldinghus. Så skal der holdes bryllup i historiske rammer, eller konfirmation er Madkælderen det rette sted for jer.

 

Har I spørgsmål – kontakt Madkælderen på tlf. 75 50 47 98

 

Besøg Madkælderen på Koldinghus

I finder slottet tæt på banegården og gågaden i Kolding. Der er en stor parkeringsplads på den anden side af Slotssøen. I Slotssøen ligger Dronningen båd det meste af året og venter på besøg. Dronning Margrethe II kommer jævnligt forbi Koldinghus for at bese udstillinger eller andre events. At komme forbi Kolding uden at besøge Slottet er en stor skam. Der er mange flotte rum og skiftende udstillinger hele året.

 

Det er et populært sted at besøge og det smitter af på Madkælderen. Ikke at Madkælderen som spisested eller restaurant behøver megen ”hjælp”. De rustikke omgivelser og den lækre mad, fortæller mere om stedet.

Nu skal vi ikke glemme de mange events som kræver specielle menuer hos Madkælderen. Der er både Valentinsdag, Påske, Mortens aften, Jul og Nytår.

 

Der er faktisk også mulighed for take-away fra Madkælderen, så I kan sidde hjemme og nyde den lækre gourmet mad. Der er mange grunde til at besøge Madkælderen på Koldinghus, så kig forbi.

 

 

 

 

Next Post

Catering til firmaer og firmafrokost med fokus på sunde råvarer, mindre madspild og den gode smag

ons feb 9 , 2022
Det er langt fra noget særtilfælde at østjyske virksomheder henvender sig hos Frokost+ igen og igen, når der skal bestilles catering til firmaer af den […]