Fester i sommeren 2021 bliver lidt anderledes end vi er vant til. Forsamlingsforbuddet hæves langsomt og forsamlingsantallet udendørs vil være højere. Alle de udskudte barnedåbe, fødelsdage, konfirmationer og andre fester vil nu blive holdt udendørs og det kan mærkes, da mange vælger at leje en food truck.

 

Vi har adspurgt en række food truck ejere, som alle allerede nu kan mærke, at deres vogne er efterspurgte. Dette kommer ikke som en overraskelse, da vi i meget af år 2020 og 2021 har savnet at kunne samle og feste – hvilket nu bliver gjort muligt udendørs og der skal selvølgelig være lækker mad til en god fest.

Hvorvidt festerne bliver gode er et godt spørgsmål. Vil vi stadig have frygt for smitten? Vil vi slippe helt løs? Eller vil nogle opføre sig på den ene og andre på den anden made? Det vil vise sig. Højst sandsynligt vil mange glemme eller prøve at glemme pandemien og I stedet fokuserer på at nyde festen og den nye mulighed for endelig at kunne samles med mennesker, som man ikke har et længe.

Det vil også være spændende at observerer, hvorvidt socialisering vil foregå som vi kender det eller om mange nu skal vende sig til igen at omgås andre mennesker. For mange er det svært at huske tilbage på, hvordan det var at feste i sin tid. For mange forbindes forsamlinger af større antal af mennesker med angst, hvilke vil være en udfordring at overkomme. Dog er angsten nok generelt mindre en længslen efter at socialisere sig.

Spørgsmålet er, om du er klar til at feste? Hvis du er lige så klar til at feste som vi er, så lej en food truck og send invitationerne ud til din udskudte barnedåb!

Next Post

Interesserer du dig for mad og sundhed?

lør apr 24 , 2021
www.afventer.dk er stedet du finder inspiration til mad og sundhed. Gå på opdagelse på siden, hvor du finder en lang række spændende og interessante artikler […]