Der findes mange forskellige former for kaffekapsler, så det kan godt blive en uoverskuelig opgave at finde rundt imellem de mange typer og mærker.

Derfor har vi skrevet denne artikel i håb om at kunne bringe noget brugbar og nyttig information om kaffekapsler, som kan være med til at give dig bedre styr på kaffekapslernes verden. I det følgende finder du således information om de mest populære og gængse typer og mærker kaffekapsler.

Kaffekapsel systemer

Blandt de mest almindelig kaffekapsel systemer man finder herhjemme findes almindelig Nespresso, samt Nespresso Vertuo og Nespresso Pro, og Dolce Gusto og Tassimo. Disse systemer er alle udviklet til kaffekapsler.

Der findes også andre mindre kendte systemer, såsom Espresso og IperEspresso, men starter man først ud er de ovenstående et rigtig godt sted at starte. Vær opmærksom på at de enkelte kapsler ikke kan anvendes på andre systemer, end dem de er beregnet og udviklet til.

Kaffekapsler er hurtigt, nemt og godt

Drikker man meget kaffe og har man en travl hverdag, så kan man med fordel benytte sig af kaffekapsler fremfor de almindelig filterkaffe og kaffebønner.

Tilberedningen af kaffe med kaffekapsler er således en meget hurtigere proces end den man får med filterkaffe og kaffebønner, så man har mere tid til at nå andre gøremål i sin eller travle hverdag. Man mister heller ikke meget på kvaliteten, da smagsoplevelsen ofte står mål med både filterkaffe og kaffebønner, om end rigtige kaffeentusiaster nok vil være af en anden overbevisning.

Ulemper ved kaffekapsler – pris og miljø

Der er også ulemper forbundet med brugen af kaffekapsler. For det første er denne type af kaffe dyrere end både filterkaffe og kaffebønner, noget man især skal være opmærksom på hvis man har et stort forbrug af kaffe.

En anden ulempe hænger sammen med klimaaftrykket. Kaffekapsler er typisk produceret i plast eller aluminium, og efterlader store mængder affald. Der er altså et stort klimaaftryk forbundet med fremstillingen af kaffekapsler.

Der er også et spørgsmål om menneskerettigheder forbundet med fremstillingen af kaffekapsler. Der er således talrige eksempler på kummerlige og umenneskelige arbejdsforhold forbundet med fremstillingen af kaffe, uanset hvilken form for kaffe der bliver fremstillet.

Hvor køber man kaffekapsler

Man kan købe dem fra producenternes hjemmesider, men man kan faktisk ofte finde gode besparelser hvis man gør sig lidt umage på internettet. Der findes således mange hjemmesider og webshops der har tilbud på kaffekapsler, ofte til rigtig fordelsagtige priser.

Alt du skal gøre for at finde frem til disse forhandlere er at foretage en simpel søgning på internettet. Søg blot på kaffekapsler og lignende søgetermer, og så bør der dukke masse af brugbare resultater op du kan benytte dig af. Sørg for at kigge markedet ordentlig igennem, da der kan være stor forskel på de enkelte priser du får tilbudt.

 

 

Next Post

Corona, forsamlingsforbud og fester i sommeren 2021

tors apr 22 , 2021
Fester i sommeren 2021 bliver lidt anderledes end vi er vant til. Forsamlingsforbuddet hæves langsomt og forsamlingsantallet udendørs vil være højere. Alle de udskudte barnedåbe, […]