Dette indhold er sponsoreret.

Forestil dig, at du er på arbejde, måske er det varmt, og du har mange opgaver med presserende deadlines i sigte. Du har arbejdet en halv dag og er ved at gå sukkerkold oven på anstrengelserne. Heldigvis ser du en kurv med alle mulige slags lækker frugt og grønt – gudskelov. Du spiser et par bananer og en pære, og pludselig kan du holde dig kørende med mere overskud og mere energi til at takle dagen med. Dit blodsukker takker dig. Det er den virkning, en frugtordning til virksomheder kan have. Vil du vide mere om frugt til virksomheder, så læs videre her.

Hvad er en firmafrugtordning?

Frugt til virksomheder er et marked, der er i fremgang, da flere og flere har fået øje på den gode idé at tilbyde lækker frugt og grønt til de hårdtarbejdende hjerner på en arbejdsplads. Kort fortalt går det ud på, at man som virksomhed tegner et abonnement hos en leverandør, som kan levere en frugtordning til virksomheden. Leverandøren har typisk flere forskellige variationer af frugtordninger, så der er en ordning, der passer til både små, mellemstore og store virksomheders behov. Man kan som regel altid få frugtkasser eller frugtkurve i forskellige størrelser og med forskelligt indhold. Det er bare om at undersøge markedet, for der er kun fordele ved at tilbyde frugt til virksomheder.

Hvorfor have en firmafrugtordning?

FirmaFrugt og frugt til virksomheder er en smart måde at opretholde en velfungerende arbejdsplads på. Det er anbefalet, at man spiser seks stykker frugt og grønt om dagen, derfor kan en firmafrugtordning hjælpe til, at man følger de sundhedsmæssige retningslinjer. Det gode gamle kostråd ”6 om dagen” tolkes ofte som seks stykker frugt om dagen, men det er faktisk både frugt og grøntsager, det drejer sig om. Kostrådet er baseret på en gennemsnitlig persons anbefalede indtag af frugt og grønt og svarer til, at man spiser 300 gram frugt og 300 gram grøntsager på en dag. For lidt perspektiv vejer et æble eller en banan ca. 100 gram.

Med frugt og grønt som en del af personalegoderne får du et indskud vitaminer, mineraler og kostfibre, som er vitale for, at en medarbejder kan præstere på optimalt niveau. Derudover er en frugtordning med til at højne den generelle sundhed på arbejdspladsen (det vil for eksempel betyde færre sygedage), da frugt og grønt mindsker risikoen for hjertekarsygdomme og kræft betragteligt, lige såvel som at det medvirker til at holde vægten nede.

Ved at benytte for eksempel firma-frugt.dk eller frugtkurven.dk får du kvalitetsfrugter fra den nuværende sæson, tilpasset jeres behov og til færre penge årligt, end en enkelt sygedag koster. Samtidig højner en frugtordning den generelle trivsel på en arbejdsplads, i og med at det fungerer som en gulerod (bogstaveligt talt) i hverdagen. Der er ikke rigtig nogen ulemper ved at tegne et abonnement på en frugtordning, men der er massevis af fordele. At have en frugtordning giver alt fra glæden ved en lille snack i løbet af dagen til øget velvære og sundhed på arbejdspladsen, som kan mærkes på bundlinjen.

 

Next Post

De fjerne køkkener udforskes af danske hjemmekokke

fre jun 4 , 2021
Dette indhold er sponsoreret. Aldrig før har de danske hjemmekokke haft så mange forskellige smage, krydderier og redskaber til at udforske madlavningen med. Selvom vi […]