Det har været en meget hård tid for café- og restaurantejere her på det sidste. For mange er det nok den hårdeste tid, de har skullet gå igennem. Det kan være, at du også er en af dem i branchen, der har haft det hårdt? Så er du sikkert blevet meget glad, når du har fået lov til at åbne op igen. Det er fedt, at der kan komme kunder tilbage i butikken, og det er bare ikke helt det samme at lave take away til folk.

Sørg for at dine gæster sidder godt

Men hvad er det så, man skal sørge for, der er klar? Det kan være, at du skal bruge tiden på at tage et kig rundt på din café eller restaurant for at se, om der er noget, der bør ændres. Det kan være, at man faktisk ikke sidder så godt på de stole, du har lige nu? Hvis der er noget, der er vigtigt, så er det, at dine gæster sidder godt. Det er naturligvis mere vigtigt, at maden smager godt, man kan man virkelig nyde god mad, hvis man sidder på en dårlig stol? Det kan i hvert fald godt betyde, at man er mere distraheret. Hvis du har dårlige stole i din café eller restaurant, så kan det være, at du skal investere i nye Cafe & Restaurantstole? Så kan du sørge for, at dine kunder kommer til at sidde godt, når du tager imod dem igen.

 

Er dit personale klar?

Du skal også tænke på, at det er lang tid siden, dit personale virkelig har været på dupperne og skulle handle hurtigt. Det kan godt være, at I skal holde et møde, inden I åbner for første gang, hvor I lige tager en forventningsafstemning med, hvor klar I er på det hele. Det kan også være, at du mangler noget nyt personale? Så er det noget, som du skal ud og finde.

 

Er maden klar?

Det er også klart, at du nok ikke har købt så meget ind af mad i denne tid. Det er noget, du skal til at gøre igen nu. Det kan være svært at regne ud, hvor mange der kommer, og hvor meget mad man derfor skal købe. Her skal du tænke på, at det altid er bedre at have lidt for meget, end det er at skulle afvise kunder fra butikken, fordi man ikke har mere mad.

 

Next Post

Frugt til virksomheder – en lifesaver

fre jun 4 , 2021
Dette indhold er sponsoreret. Forestil dig, at du er på arbejde, måske er det varmt, og du har mange opgaver med presserende deadlines i sigte. […]