Når man driver en restaurant, så kan konkurrencen være rigtig stor, alt efter hvilket område og hvilken by man holder til i. Der findes så mange forskellige muligheder, om det er tapas, sushi, kro, mexikansk, italiensk eller noget helt andet. Så er det et marked hvor man virkelig skal være vågen for at tjene penge. Her i artiklen antager vi du er ny startet med en restaurant der sælger sushi.

Hvad er det første du skal have styr på?

Når du har styr på din restaurant og i er klar til at levere mad, helst inden. Så skal du have oprettet dig som det første på Google My Business, så jeg nemt kan finde jeres adresse og jeg ikke skal til at finde avisen for at finde det oplæg i har fået lavet der.

Du skal sørge for at i har fået oprettet en Facebook side, også gerne en Instagram, når det er klaret skal de kobles sammen, derefter henter du så Business Suite, så du kan lave opslag, så de begge opslag kommer op på samme tid på både Facebook og Instagram, det vil sige 2 fluer med et smæk.

Så kommer vi til din hjemmeside, her skal du vurdere hvad din hjemmeside skal kunne, da det gør det nemmere for det online marketing bureau du vælger til at klare det for dig, hvis du ikke selv har kompetencerne til det. Skal der være booking af bord, bestilling af mad eller blot et online visitkort, så folk ringer til jer. Her er det vigtigt du tænker på om i har det, som det kræver at stå for bestilling der kommer online og det der kommer samtidig over telefonen. Vigtigst er dog at du sørger for at bruge billeder af det mad du selv laver og gerne billeder af jeres restaurant og ikke bare stockbilleder af retter eller noget du har fundet på Google, det er dårlig stil over for kunderne, samt finder du billeder på Google er det ulovligt.

Vil du læse mere om hvordan du kan annoncere for din restaurant, så kan du læse endnu mere om det hos Dinwebdesigner.dk.

 

Next Post

Er Glacier gin den perfekte gin?

søn mar 14 , 2021
Gin er en meget populær type alkohol der især er kendt fra cocktailen gin & tonic. Gin findes i utallige former, kvaliteter og fra mange […]