Gin er en meget populær type alkohol der især er kendt fra cocktailen gin & tonic. Gin findes i utallige former, kvaliteter og fra mange forskellige mærker. Det kan derfor være svært at finde frem til den bedste gin. Selvom gin produceres i mange lande, er der store forskelle på produkterne, historien bag, fremgangsmåden, ingredienserne, smagen og helhedsoplevelsen. En af de slags gin der bliver mere og mere eftertragtet er Glacier gin fra Island. Glacier gin er unikt i forhold til dens historie, filosofi og særlige ingredienser.

 

Hvad er gin?

Gin er en spiritus, der er fremstillet ved at kombinere forskellige væsker med enten essentielle planter eller urter, som er fyldt med antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer.

Gin kommer fra den botaniske kilde til Catalinum, et medlem af liljefamilien, der tilhører plantefamilien som inkluderer mynte, euphorbia, rue, hyacinth og saint-hollandia. Gin kan findes i et par varianter, som alle kan destilleres og kan have forskellige ingrediensforhold.

 

Hvordan smager gin?

Smagen af gin opleves individuelt, men er som udgangspunkt bitter. Mange beskriver smagen af gin som ingefær og kan være frisk, sød og bitter. Hvis du ikke har smagt gin før, prøv en lille smule først. Den endelige smag afhænger dog i høj grad af blandingforhold og hvordan du laver din cocktail.

 

Glacer gin – en spiritus du ikke må overse
Glacier gin er en fantastisk ny gin, som produktionsvirksomheden Glacier Distillery på Island har fremstillet. Mange gin-elskere mener, at det er en af de bedste nye gins, der nogensinde er lavet. Island har været kendt for at fremstille gin og vodka, men lige netop denne gin er noget for sig selv.

Glacier gin er fremstillet af vand fra de islandske gletsjere, hvilket man jo må sige er en meget unik ingrediens, du ikke får i den gin du kan købe i dit lokale supermarked.

 

Selve ginnen beskrives som varm, glat og kompleks. Smagene er afbalancerede med en række andre urter og krydderier i sig, der giver en seriøs og unik oplevelse i en elegant, men dog alligevel tilgængelig pakke. Glacier gin kan ikke købes alle steder, men webshoppen Frederiksberg Fine Food der forhandler unikke og eftertragtede specialiteter har den som en af deres mest populære varer i sortimentet, heriblandt denne islandske specialitet.

 

Forkæl dine kære med denne luksuriøse, men alligevel enkle gin. ​​Glacier gin indeholder tre dele vand til én del alkohol. Den kan fortyndes til én del vand eller mere, hvis du foretrækker det. En gin & tonic kan laves på flere forskellige måder, men den klassiske kombination hedder: 2 del gin, 3 del tonic og 1 del lime. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så er kombinationen af gin og tonic en af de bedste ting, der er sket for cocktail-scenen.

 

Next Post

Vælg den rigtige storkøkkenleverandør

fre apr 9 , 2021
Nå du skal ud og finde et nye komfur eller køleskab til privaten så er der en del hjemmeside vi allerede kender fra medierne, dels […]