”Hvor skal man spise henne, når man besøger Mariager?”

Sådan er der nok mange som spørger sig selv, hvis de kommer til byen – og ikke er lokalkendt i forvejen. Heldigvis er hjælpen på vej i denne guide.

 

Jeg vil efter bedste evne forsøge at skrive en kort guide til, hvor man bør spise, når man besøger Mariager. Det er efterhånden en del år siden, at jeg sidst har haft denne fornøjelse – dog vil jeg alligevel gerne give mit besyv med.

 

I vilkårlig rækkefølge…

 

Jeg har haft en anelse svært ved at rangere eller favorisere mine favoritter over hinanden. De forskellige spisesteder kan, i min optik, noget forskelligt, der også gør, at det er svært at kåre en 100 procents favorit.

 

Beliggenhedsmæssigt vinder Café Salt. Cafeen har til huse ved vandet, så du kan nyde et dejligt måltid mad til jordens fineste udsigt. Det er svært at hamle op med netop dette. Desuden har Café Salt også vundet på hjerte på andre parametre. Spisestedet sætter en stor ære i, at servere mest muligt hjemmelavet mad. Det betyder også, at meget at maden er lavet direkte fra bunden af. Derudover er spisestedet for alvor deres ansvar bevidst – hvilket skal forstås i den forstand, at de investerer deres overskud i beskæftigelsesindsatser til unge mennesker, således de unge mennesker får et arbejde, der forstår dem og som giver mening for dem. Fantastisk!

 

Jeg vil derfor give Café Salt mine allerbedste og største anbefalinger. Du kan i øvrigt nyde alt fra et dejligt måltid, til en brunch tallerken eller en kold øl, hvis det blot er tørsten, der skal slukkes.

 

Mine næste anbefaling går til Hotel Postgården. Her kan du endda også slå to fluer med ét smæk og både booke overnatning samt nyde godt af det store og varierede menukort, som Postgården tilbyder deres gæster. Har du børn med, tilbyder menukortet desuden også børnemenuer.

Hotel Postgården tilbyder dejlige, danske retter – og menukortet råder naturligvis også en solid burger. Du kan desuden også nyde en frokost i de idylliske omgivelser, som hotellet råder over. Hotel Postgården vinder særligt på deres idylliske stil, deres klassiske indretning og deres menukort, der tilbyder noget for enhver smag – men forsat med rød tråd i det danske køkken.

 

Ønsker du i stedet at spise smørrebrød, kan dette erhverves hos A’Porta – som desuden også tilbyder en hyggelig gårdhave. Stedet finder i særdeleshed på deres rimelige priser samt deres bredde menukort. Dette er klart stedet, man spiser smørrebrød i Mariager.

 

Skal du have is eller vafler er Vaffelbageren i Mariager det bedste bud, jeg kan komme med. Alt er hjemmelavet og utroligt lækkert.

 

Gå på opdagelse og find de mange spisesteder i Mariager.

Next Post

Er din restaurant klar til at modtage de mange gæster?

ons jun 2 , 2021
Det har været en meget hård tid for café- og restaurantejere her på det sidste. For mange er det nok den hårdeste tid, de har […]