Når man skal hygge sig med drinks og godt selvskab, så kan gin og tonic være den rigtige vej frem. Gin og tonic er en nem og lækker drink, der kan behage alle, og den kan bruges til alle mulige forskellige arrangementer.

Det eneste man skal tænke over, når man skal lave gin og tonic til sine gæster, det er hvilken gin man skal bruge. Der er mange forskellige gin at vælge i mellem, og det er faktisk vildt, hvor forskelligt smagsindtryk man kan få af dem. Derfor skal man undersøge markedet lidt, hvis man vil have den bedste drink.

Led efter noterne og aromaerne

I gin er der tit forskellige noter og aromaer man kan kigge efter. Her kan man med fordel kigge på nettet, hvor man kan læse om de forskellige smage og noter man kan få.

Egentlig handler det om at være lidt nysgerrigt og prøve sig frem. Man ved aldrig helt om man kan lide en bestemt gin før man har smagt den, og derfor skal man kigge efter de smage der interessere en, og der kunne være sjove at prøve. Man kan blandt andet få gin med citrus eller rabarber. Dette kan skabe en lille twist på den klassiske gin og tonic.

En anden god gin er Monkey 47 gin. En Monkey 47 gin er meget klassisk i det, at den har noter af enebær og citron. Og derfor vil den passe godt til alle mulige forskellige formål.

Hvis man kunne tænke sig at finde ud af, hvilke gin der er ens favoritter, så kunne man med fordel tage til en hyggelig gin smagning, hvor man både kan få gode oplevelser og finde ud af, hvilke præferencer man har i gin. Om det så er en Monkey 47 gin eller et andet mærke.

Find de små mærker

Hvis man vil støtte lokalområdet, kan man også finde meget lokalt dansk gin. Det er nogle gange i små lokale firmaer at man finder de bedste smagsoplevelser, og det kan være godt at se om man kan smage forskel på de almindelige store mærker og de små.

Nogle gange kommer man til at betale meget for selve mærket og det undgår man lidt hvis man finder et lille dansk mærke, hvor man i stedet betaler for kvalitet og godt håndværk. En god kvalitet gin kan give en helt ny dimension til din gin og tonic, og kan være samlepunktet for drinken.

 

Next Post

Hvor skal du holde dit bryllup henne?

man feb 8 , 2021
Selve placeringen af ens bryllup er utrolig vigtigt. Det er en beslutning man må tage med omhu. Det er trods alt en meget stor dag, […]