Tænker du over, hvad sommerferien i år skal gå på? Så tag turen til det skønne og smukke Norditalien. Dette byder på mange seværdigheder og ikke mindst de bedste madoplevelser, som du næppe vil glemme. Du kan derudover tjekke vejret ved Gardasøen og finde ud af, hvornår det bedst passer dig at rejse.

Du kan både opleve byernes pladser som klart er et besøg værd. Her mødes de lokale for at købe lokale råvarer, drikke en kop kaffe og man oplever at folk taler sammen. I Verona kan du opleve byens bedste shoppingsteder, men også tage hen på det lokale Pizzaria, og få en god Italiensk Pizza. Verona er Italiens romantiske skønne by.

 

Skal du et smut til Venedig , så har de et særligt godt Pizzaria kaldet Ae Oche, hvor man får Venedigs bedste Pizza. Den ligger på Fondamenta Zattere i bydelen Dursoduro. Her kan du få et bord lige ned til vandet, og nyde den smukke himmel og bådene som sejler forbi, mens du tager en bid af en italiensk pizzadrøm. Adressen til denne restaurant er: Ae Oche, San Giacomo dell’Orio, Santa Croce, 1552

 

De bedste råd til at finde gode spisesteder:

 

  1. Tripadvisor er din bedste ven! her finder du inspiration, billeder og mad i nærheden af hvor du bor. Du kan også finde de seværdigheder som ligger i nærheden af det hotel som du bor på. Derudover kan du finde det rette hotel og din livret og finde bedømmelser af stedet.
  2. Spørg dine venner og familie til råds. Måske de kender et godt sted, som lever op til, hvad du søger af madoplevelser og kulturoplevelser.
  3. Google er din bedste ven. Nogle mennesker vælger at skrive rejseblogs, anmeldelser, dagbøger og meget mere, som du kan læse om, bare ved at søge på google. Det er helt genialt, hvis man gerne vil have ærlige oplevelser og anmeldelser af steder i Norditalien.
  4. Læs menukortet udenfor, før du går ind på restauranten. Se om det er noget for dig. Spot eventuelt restaurantens gæsters mad. Ser deres retter gode ud. Hvis ja, smager de helt sikkert også god.
  5. Find en god lokation. Der er ikke noget bedre, end at nyde en god spaghetti eller pizza nede ved vandet eller ved en havn. Det er det mest romantiske og en oplevelse man ikke vil glemme. Derudover er det perfekt hvis man også gerne vil tage de bedste og smukkeste billeder af den rejse man er på.

 

Det er altså muligt at spise rigtig godt i Norditalien. Det handler bare om planlægning – og om at undersøge tingene grundigt på forhånd. For der er jo ingen grund til at spise på en dårlig turistrestaurant, når der er så mange andre, gode muligheder.

 

 

Next Post

Køb eksotisk frugt hos Exotic Mix

ons apr 14 , 2021
Kender du det, når man er lækkersulten? Det tror jeg nok de fleste kender til. Med tiden er det blevet langt mere moderne at spise […]