Nå du skal ud og finde et nye komfur eller køleskab til privaten så er der en del hjemmeside vi allerede kender fra medierne, dels fra reklamer eller tilbudsaviser. Lidt anderledes ser det du hvis man ser på inventar til restauranter der bliver man af firmaerne ofte ikke bombarderet med reklame helt tiden, derfor kan det ofte være svært at finde en forhandler.

Derfor skal man finde ud af hvad man skal søge på google for at finde det man ønsker. Det mest brugte ord er ordet ”Storkøkken” her finder man en del forskellige leverandøre i forskellige prislejer.

Skal du mere specifikt finde en produktkategori så kan det være en fordel at skrive ”til restaurant” eller ”professionelt” – på den måde kommer man uden om de firmaer der sælger udstyr til normal husholdning og rammer de professionelle.

Et eksempel på dette er at hvis man google ”køleskab” så kommer der en masse frem der ikke egne sig til restaurations brug, men googler man ”industrikøleskab” så rammer man rigtig.

Hvad er så forskellen på husholdnings hårde hvidevarer og industri?

Størrelsen er en af de helt store forskelle, og så er hastigheden ved benyttelse også.

Et eksempel på dette kunne være en opvaskemaskine som i har der hjemme, der er det hurtigste program på ca. 1 time, hvorimod på en industriopvaskermaskine (ja igen bruger vi ordet industri for at skelne imellem de 2) så kan man vaske op på ca. 90 sekunder.

Så er størrelsen også en af de helt store forskelle, på industrimaskiner er størrelsen meget større, man kommer desværre ikke langt med lille hvidt køleskab fra Skousen, nej der skal man have fat på noget som minimum rummer 400 liter, hvor et normalt køleskab til privat brug indeholder ca. 250l, altså næsten en fordobling og de store køleskabe kan der være op til 1400 Liter i.

Det mest sigende eksempel er nok en stor industriovn versus en hjemme ovn. Den der hjemme kan måske lave flæskesteg til 10 juleaften når hele familien kommer på besøg, hvorimod en industriovn kan der laves flæske steg til 100 mennesker eller mere, samt sørger den for at alle stege er lige så ens stegt som var det den eneste steg i ovnen.

Så hvis man skal åbne en restaurant er vejen til at finde de rigtige produkter altså at google de rigtige termer. Når du så har fundet en leverandør er det vigtigt som med alle andre steder at se deres anmeldelser på google, trustpilot eller andre bedømmelsessider. Ofte hvis siderne er seriøst så viser de det allerede når du kommer ind på deres side. Ser punkt også godt ud, ja men så kan det anbefales at få fat på en konsulent man kan snakke med i telefonen omkring hvad ens behov er og vigtigt hvad ens pengepung kan klare. Enkelte firmaer tilbyder også at sende en konsulent ud til dig så han/hun kan måle op og se hvilke maskiner der passer bedst til dig.

 

 

 

 

 

Next Post

De bedste madoplevelser i Norditalien

man apr 12 , 2021
Tænker du over, hvad sommerferien i år skal gå på? Så tag turen til det skønne og smukke Norditalien. Dette byder på mange seværdigheder og […]