Kender du det, når man er lækkersulten? Det tror jeg nok de fleste kender til. Med tiden er det blevet langt mere moderne at spise sundt slik end alt det andet. Et fantastisk eksempel på en sund snack er netop nødder eller tørret frugt. Med dette slipper man for det usunde aspekt af slik, mens at man samtidig får den dejlige søde smag. Hos Exotic Mix sælger vi Eksotisk frugt og meget andet. Vi har et af Danmarks største udvalg af alverdens nødder, dragée, tørrede frugter og bær. Alle typer af smage har vi til rådighed. Vi byder dig med stolthed velkommen til vores hjemmeside, som er designet til at inspirere dig til din næste snack. Mange bruger også vores produkter til at have stående på bordet når man har gæster, da det udsender et godt indtryk til ens gæster. Vi har igennem flere generationer budt på alverdens delikatesser og specialiteter fra hele verden. Det hele startede lokalt i vores butik i Torvehallerne hvor vi holder åbent hver dag. Grundet den store efterspørgsel valgte vi efter lidt tid at gå på internettet og sælge også. Dette har folk været ekstremt glade for. Mange kan godt lide at bestille lidt snacks når de får gæster på besøg, eller til en fin gave. Vi har alt hvad du kunne forestille dig, og dækker en masse forskellige varianter af produkter. Det er også det som gør os til mange kunders favorit, da der er så meget at vælge mellem.

Vores store udvalg af nødder

 

En del af vores butik er selvfølgelig nødder. Eftersom der findes utallige nødder i verden, har vi valgt ti af vores favoritter og valgt at sælge dem. Udover at sælge dem separat, hvilket nogle foretrækker, sælger vi dem også i blandinger. Lidt ligesom hvis man forestiller sig en matador mix, blot med forskellige nødder. Nødder er rige på proteiner og vitaminer, hvilket gør det en favorit for mange som går op i deres kost. Her skifter de slik ud med nødder, men bruger dem også ofte i deres madlavning, for at give en anderledes smag. En kæmpe favorit er hasselnødden. Hasselnødder vokser på den nordlige halvkugle. Der findes 15 arter af hassel, hvilket gør det muligt at have et bredt og varieret udvalg af hasselnødder. Før i tiden var hasselnødden primært sammenlignet med juletiden, men med tiden er det blevet til en favorit året rundt. En del af dette kommer fra at Nutella, som er manges favorit smørelse på deres brød eller pandekager, faktisk er en af hovedingredienserne i Nutella. Med det sagt er der altså utallige muligheder at vælge mellem i vores udvalg. Derfor er det ofte at folk vælger flere forskellige poser, da det kan være så svært at vælge hvad man gerne vil have. Det hele smager heldigvis fantastisk, så man kan ikke vælge forkert.

 

 

Next Post

Få information om kaffekapsler

tors apr 22 , 2021
Der findes mange forskellige former for kaffekapsler, så det kan godt blive en uoverskuelig opgave at finde rundt imellem de mange typer og mærker.